Een wereldkaart brengt het reizen terug in de slaapkamer van je kind

Een wereldkaart brengt het reizen terug in de slaapkamer van je kind

Het reizen zit toch in mijn bloed en dit geef ik dan ook graag door. Om eerlijk te zijn, in welke vorm dan ook. Een weetje over de Chinese muur of dat boeren wel normaal is in China. Of het laten zien van foto's van mij met hoofddoek tijdens mijn rondreis in Iran. Ik raad ook absoluut aan om altijd een fotoboek te maken van je reis. Leuk om nu te laten zien aan familie/vrienden, maar zeker ook leuk voor later. Het allerliefste neem je de kinderen natuurlijk mee op reis zodat ze de wereld kunnen zien, kunnen ervaren en kunnen leren. Ik ben er van overtuigd dat kinderen ontzettend veel leren van reizen. En dat geldt voor reizen dichtbij huis maar zeker ook ver weg. Ik vind het zelf belangrijk dat ze ook een andere kant van de wereld zien en niet alleen maar de luxe waarin wij in Nederland vaak leven. Maar goed reizen kan in de meeste gevallen niet onbeperkt in het jaar. Toch is het leuk om ook thuis het reisgevoel vast te houden. Hoe leuk is het om toch iets van reizen terug te zien in de slaapkamer van de kinderen, de hal of ergens anders in huis?!

Kinder wereldkaart

Deze ontzettend leuke wereldkaart van Wereldkaarten.nl is een erg leuke manier om de slaapkamer van de kinderen te decoreren. Door de verschillende kleuren is de wereldkaart een feestje om naar te kijken. Voor de kinderen is het natuurlijk leuk om de dieren op de wereldkaart te zoeken. Zo kun je direct een beetje aardrijkskunde en biologie combineren haha. Wat ook onwijs tof is, je kunt hier ook heel leuk wereldkaart behangpapier kopen! Heel leuk, de hele muur is gewoon een grote wereldkaart met landen en vaak diverse dieren erop!
Fotomuur

Een fotomuur kun je op diverse manier maken zodat je jouw mooiste en leukste vakantiefoto's in huis kunt tentoonstellen. De meest voorkomende manier is om de foto's in lijstje te doen. Een variatie is natuurlijk met fotolijstjes in diverse kleuren en vormen. Maar goed het blijven fotolijstjes. Als je echt iets anders wilt kan ik je deze fototegels echt aanbevelen. Ik noem ze foto tegels maar officieel heet het hexagon. Dit zijn foto's in honingraat vorm (zeshoek dus) op forex, een soort kunststof met een witte en gladde bovenlaag. Je kunt zoveel hexagon's bestellen als je wilt en het daardoor ook precies zo samenstellen als je wilt. Hartstikke leuk toch?!Never loose the love for travelling