Over Mij

We are not born to just work, pay bills, clean the house and die. No, we are born to explore, to go on an adventure. The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams. Don't settle for less.

- Mirei op reis

Ik ben Mirei en reizen is het liefste wat ik doe. Van verre reizen tot reizen dichtbij huis. Heerlijk. Na jaren ervaring ben ik een ervaren reiziger geworden. Ik heb 4 van de 7 continenten bezocht en heb in meer dan 39 landen gereisd, waarvan sommige landen zelfs meerdere malen. Ik heb ontelbaar veel plekken bezocht. Nieuwe culturen, prachtige natuur en vergeet niet, ook genoten van heerlijk lokaal eten. Een enorme hoeveelheid informatie heb ik tijdens mijn reizen tot mij genomen heb. Reizen heeft mij absoluut veel geleerd, veel gebracht en een beter mens gemaakt.

Ik heb zoveel ervaringen opgedaan, dat het onmogelijk is om alles te benoemen. Zo heb ik gezwommen in het tweede grootste rif ter wereld. Ik heb de Maya tempels in Guatemala en de prachtige Taj Mahal in India bezocht. Ik heb gereisd door het prachtige en hartverwarmende Iran en het super toffe Japan. Ook landen zoals bijvoorbeeld Nicaragua, Belize, Korea, Thailand, Vietnam en Nepal zijn reeds bezocht.

Ik hou van reizen, maar ook van fotografie en van schrijven. Deze combinatie zorgde er ook voor dat ik met veel plezier gestart ben met mijn eigen reisblog. Niet iedereen durft te reizen, of vind het spannend en weet niet goed hoe en wat. Ik wil mijn kennis, ervaring en manier van reizen delen middels deze website om mensen te inspireren. Te inspireren om te reizen met vrienden, met een partner samen of misschien zelfs wel solo.

Wat de toekomst betreft, nieuwe blogs en informatie zullen op deze website verschijnen. Daarnaast zal er natuurlijk veel gereisd worden om weer nieuwe mooie locaties op deze aardbol te ontdekken. Hoe en wat precies, dat is nog niet helemaal bekend dus hou mijn website en Instagram in de gaten. Het beloofd hoe dan ook een jaar vol met mooie avonturen te worden.