Wil je met me samenwerken?

Leuk, ik sta altijd open voor samenwerkingen. Mirei op reis is een jong reisblog en mijn social media groeit dagelijks (met name Instagram). Ook het aantal views en website bezoeken neemt elke maand toe. De verwachting is dan ook dat deze exponentiële groei verder voortgezet gaat worden.

Qua samenwerking kun je onder andere denken aan freelance schrijven, het beoordelen/schrijven van een review over bijvoorbeeld een hotel, een tour of product. Andere mogelijkheden van een samenwerking zijn het onder de aandacht brengen van een bepaald (reis)product, een gesponsorde post en advertenties. Kortom, van alles is mogelijk. Omdat ik flexibel inzetbaar ben is het vrijwel altijd mogelijk om een samenwerking tot stand te krijgen waarbij ik aan uw wensen kan voldoen. Stuur een mail naar mirei@mireiopreis.com of stuur een bericht op Instagram; mireiopreis, en dan kunnen we kijken welke wensen u heeft en hoe ik daar het beste bij kan aansluiten.Tot op heden heb ik samengewerkt met:

  • BackpackenInAzië: een onafhankelijke website die je zo goed mogelijk probeert te informeren over je backpack reis door Azië.
  • REiSREPORT: Ze beschrijven zichzelf als “het toonaangevende reisplatform van de Benelux. Reis video documentaires, reisgids apps en hoogwaardige reis content en diensten”.
  • Fotofabriek: een online software waarbij je fotoproducten zelf kunt vormgeven en bewerken.
  • VisumBuitenland.nl: een online bureau voor het aanvragen van verschillende visums.
  • E-visums.nl: een online bureau voor het aanvragen van verschillende visums.
  • Micmagbags: prachtige tassen, paspoorthoezen en portemonnees voor iedereen maar ook zeker voor nomaden.
  • Wereldkaarten.nl: een bedrijf, onderdeel van Fotocadeau, waar je prachtige wereldkaarten (en stadskaarten) kunt kopen om het reisgevoel terug te brengen in je eigen interieur.

Lijkt het je ook leuk om met mij samen te werken, stuur een mail naar mirei@mireiopreis.com of stuur me een bericht op Instagram: mireiopreis_travelblogger.